Омлет «Кордон-блю»
Омлет «Кордон-блю»

Омлет «Кордон-блю»

  , , ,   

25 Березня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 25 mins
  • Yields: 2-4 порції

Ingredients

Яйця - 4 шт.

Борошно - 3 ст. ложки

Молоко високої жирності або вершки - 50 мл

Шинка - 100 г

Печериці - 200 г

Сир твердий (наприклад, російський) - 100 г

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Сіль дрібна

Перець чорний мелений

Directions

1Нарізати соломкою шинку та печериці. Натерти сир на тертці.

2Збити яйця з молоком і борошном, посолити та поперчити.

3У режимі «Випічка» розігріти оливкову олію і вилити третину яєчної суміші, закрити кришку та готувати 5 хвилин.

4Відкрити кришку, викласти гриби, залити половиною суміші, що залишилася, готувати ще 5 хвилин під закритою кришкою.

5Відкрити кришку, викласти шинку, залити половиною суміші, що залишилася, готувати ще 5 хвилин під закритою кришкою,

6Відкрити кришку, покласти петрушку, сир і залити залишками яєчної суміші, готувати ще 5 хвилин.

7Відкрити кришку, дати омлету трохи охолонути та подавати, розділивши на порції силіконовою лопаткою.

00:00