Омлет «Кордон-блю» сніданки, страви з грибів, страви з м'яса, страви з яєць мультиварка 25 Березня, 2019 100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 25 mins Yields: 2-4 порції Ingredients Яйця - 4 шт. Борошно - 3 ст. ложки Молоко високої жирності або вершки - 50 мл Шинка - 100 г Печериці - 200 г Сир твердий (наприклад, російський) - 100 г Олія оливкова - 2 ст. ложки Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені Сіль дрібна Перець чорний мелений Directions 1Нарізати соломкою шинку та печериці. Натерти сир на тертці. 2Збити яйця з молоком і борошном, посолити та поперчити. 3У режимі «Випічка» розігріти оливкову олію і вилити третину яєчної суміші, закрити кришку та готувати 5 хвилин. 4Відкрити кришку, викласти гриби, залити половиною суміші, що залишилася, готувати ще 5 хвилин під закритою кришкою. 5Відкрити кришку, викласти шинку, залити половиною суміші, що залишилася, готувати ще 5 хвилин під закритою кришкою, 6Відкрити кришку, покласти петрушку, сир і залити залишками яєчної суміші, готувати ще 5 хвилин. 7Відкрити кришку, дати омлету трохи охолонути та подавати, розділивши на порції силіконовою лопаткою. 00:00