1Зварити ячмінь у великій кількості киплячої солоної води (або овочевому бульйоні), злити і швидко промити під холодною проточною водою. Обережно злити та покласти на блюдо, приправте 1 ст. ложкою олії і дати повністю охолонути.
2Очистити перець, спаржу та моркву. Спаржу, тонку та м'яку, можна не варити: достатньо нарізати на дрібні шматочки і покласти в миску разом із тонко нарізаною цибулею. Додати нарізані смужками перець і моркву.
3Додайте овочі до ячменю. Ще додати нарізаний тонкими скибочками редис, дрібні шматочки ананасу і легко підсмажені кедрові горішки.
4Акуратно перемішати та приправити СОУСОМ ЦИТРОНЕТ, приготованим з 1 ст. ложки олії, солі, перцю, дрібки імбиру та лимонного соку. Залишити салат для відпочинку в холодильнику і подавати холодним.