Салат ячмінний хрусткий
Салат ячмінний хрусткий

Салат ячмінний хрусткий

  

17 Липня, 2019

Oggi Cucino 2015 №7-8 Gli Speciali - Insalatone

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Ячмінь - 250 г

Спаржа тонка - 1 пучок

Цибуля червона - 1 шт.

Морква - 3 шт.

Перець червоний - 0,5 шт.

Ананас - 3 скибочки

Редис - 150 г

Кедрові горішки - 40 г

Лимони - 0,25 шт. (сік)

Олія оливкова extravergine - 2 ст. ложки

Імбир мелений - 1 щіпка

Сіль

Перець

Directions

1Зварити ячмінь у великій кількості киплячої солоної води (або овочевому бульйоні), злити і швидко промити під холодною проточною водою. Обережно злити та покласти на блюдо, приправте 1 ст. ложкою олії і дати повністю охолонути.

2Очистити перець, спаржу та моркву. Спаржу, тонку та м'яку, можна не варити: достатньо нарізати на дрібні шматочки і покласти в миску разом із тонко нарізаною цибулею. Додати нарізані смужками перець і моркву.

3Додайте овочі до ячменю. Ще додати нарізаний тонкими скибочками редис, дрібні шматочки ананасу і легко підсмажені кедрові горішки.

4Акуратно перемішати та приправити СОУСОМ ЦИТРОНЕТ, приготованим з 1 ст. ложки олії, солі, перцю, дрібки імбиру та лимонного соку. Залишити салат для відпочинку в холодильнику і подавати холодним.

ЧАС: 35 хвилин + відпочинок

00:00