Гріночки з м'ясним фаршем і пармезаном
Гріночки з м'ясним фаршем і пармезаном

Гріночки з м’ясним фаршем і пармезаном

    

5 Травня, 2020

Елена Молоховец. Современной хозяйке

  • Yields: 6-8 порцій

Ingredients

Булка французька - 1‑1,25 шт. + 0,25 шт. або 2 ложки тертої

Яловичина або телятина варена або смажена (печеня) - 1 фунт / 400 г

Цибуля - 1 шт.

Масло - 1,5 ложки

Яйця - 1 шт.

Сметана - 2 ложки

Пармезан - 1/8 фунта / 50 г

Directions

1Варену або смажену яловичину або телятину порубати з цибулиною, всипати терту булку, змішати, підсмажити в 1 ложці масла, всипати трохи солі, вбити яйце, влити сметану.

2Булку нарізати скибочками.

3Намастити цією масою скибочки булки, посипати тертим пармезаном і підсушити на залізному деку, змащеному маслом.

00:00