варення або джем з
варення або джем з

Варення аґрусове (з волоськими горіхами)

  

6 Травня, 2020

Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Советы бабушки Агафьи / Умная усадьба)

Ingredients

Аґрус - 1 кг великих твердих ягід

Цукор - 1,3‑1,5 кг

Вода - 1,5 склянки

Волоські горіхи - 50‑100 г ядер

Directions

1Відібрати ягоди, вимити, зробити на них бічний надріз і шпилькою витягти насіння з частиною м'якоті.

2Ядра волоського горіха трохи підсмажити на сковороді та дрібно нарізати.

3Горіхами обережно начинити ягоди аґрусу.

4Підготовлені ягоди залити гарячим цукровим сиропом, довести до кипіння та поставити в холодне місце на 8‑10 годин.

5Потім варити до готовності.

00:00