Булочки з заварного тіста з грибами
Булочки з заварного тіста з грибами

Булочки з заварного тіста з грибами

  ,   

4 Вересня, 2019

Грибной пир (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 15 порцій

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно - 2 склянки

Вода - 2 склянки

Масло вершкове - 200 г

Яйця - 8 шт.

Сіль - 0,5 ч. ложки

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби - 300 г

Сир рокфор - 300 г

Масло вершкове - 100 г

Петрушка - 2 ст. ложки рубаної зелені

Сіль

Directions

1У киплячій воді розтопити масло, всипати сіль, борошно і варити 2‑5 хвилин, безперервно помішуючи, доки тісто не стане еластичним.

2Охолодити до 60°С і ввести яйця по одному, кожен раз вимішуючи тісто до однорідної консистенції.

3Готове тісто відсадити з кондитерського мішка на деко невеликими порціями та випікати 15‑20 хвилин при 210°С.

4Як тільки булочки піднімуться і зарум'яняться, зменшити нагрів і випікати ще 15 хвилин.

5НАЧИНКА: Дрібно нарізані гриби обсмажити на половині масла, посолити і перемішати з частиною розкришеного сиру.

6Готові булочки надрізати, наповнити начинкою, змастити маслом і посипати сумішшю зелені та сиру.

00:00