Деруни (на кисляку або кефірі) млинці, оладки, сирники 28 Жовтня, 2016 Домашние блины (50 самых лучших рецептов) Ingredients Картопля - 12 шт. Борошно - 2 ст. ложки Олія - 0,5 склянки Цибуля - 2-3 шт. Шпик - 100 г Молоко кисле (простокваша) або кефір - 0,5 склянки сіль Directions 1Сиру картоплю натерти на тертці з дрібними отворами, додати борошно, кисле молоко (або кефір), сіль, перемішати. 2Викладати ложкою на сильно розігріту сковороду з олією і смажити. 3Готові деруни перекласти дрібно нарізаними і обсмаженими з ріпчастою цибулею шматочками сала і поставити на нетривалий час в духовку. 4Подати з молоком або журавлинним киселем. 00:00