деруни
деруни

Деруни (на кисляку або кефірі)

  

28 Жовтня, 2016

Домашние блины (50 самых лучших рецептов)

Ingredients

Картопля - 12 шт.

Борошно - 2 ст. ложки

Олія - 0,5 склянки

Цибуля - 2-3 шт.

Шпик - 100 г

Молоко кисле (простокваша) або кефір - 0,5 склянки

сіль

Directions

1Сиру картоплю натерти на тертці з дрібними отворами, додати борошно, кисле молоко (або кефір), сіль, перемішати.

2Викладати ложкою на сильно розігріту сковороду з олією і смажити.

3Готові деруни перекласти дрібно нарізаними і обсмаженими з ріпчастою цибулею шматочками сала і поставити на нетривалий час в духовку.

4Подати з молоком або журавлинним киселем.

00:00