Деруни з сирним (творожним) кремом, лососем і квасолею
Деруни з сирним (творожним) кремом, лососем і квасолею

Деруни з сирним (творожним) кремом, лососем і квасолею

  , , ,   ,

22 Квітня, 2019

Дачная кухня: к столу и впрок (Приусадебное хозяйство) 2018 Январь

Ingredients

ДЛЯ КАРТОПЛЯНИХ МІНІ-ДЕРУНІВ:

Картопля - 3 шт. великих

Пармезан або інший твердий сир - 40 г

Чебрець сушений - 1 щіпка

Сіль - 1 щіпка

Перець чорний мелений - 1 щіпка

Олія - 1 ст. ложка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Квасоля стручкова молода, спаржа зелена або молода дрібна кукурудза

Кріп - кілька гілочок

Вершки жирні - 50 г

Сир творожний м'який (готовий або зроблений самостійно) - 120 г

Лосось слабосолений або інша риба - 120 г філе

ДЛЯ ТВОРОЖНОГО СИРУ:

Сир (творог)

Вершки

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Картоплю почистити, натерти на крупній тертці. Натерти сир, додати спеції і змішати з картоплею. Влити олію, знову добре перемішати. Дати постояти 5 хвилин.

2Викласти невеликі порції картопляної суміші на змащене олією деко, розрівняти, щоб коржі стали плоскими. Помістити в нагріту до 180°С духовку та запікати до легкого рум'янцю 15‑20 хвилин.

3Дістати і трохи остудити, потім викласти на сервірувальне блюдо.

4КВАСОЛЯ: Молоду квасолю відварити в підсоленій воді до готовності.

5СПАРЖА: Відрізати верхні частини паростків спаржі та відварювати в підсоленій і підкисленій воді приблизно 1 хвилину. Вийняти з води і дати охолонути.

6ТВОРОЖНИЙ СИР: Сир (творог), вершки, сіль і перець збити до густої консистенції.

7СИРНИЙ (ТВОРОЖНИЙ) КРЕМ: Кріп дрібно нарубати та змішати з творожним сиром і вершками.

8Чайною ложкою покласти сирний (творожний) крем на міні-деруни. Викласти на крем загорнуті скибочками лосося паростки квасолі та подавати до столу.

00:00