Шоколад десертний
Шоколад десертний

Шоколад десертний

    

2 Січня, 2020

Десерты с шоколадом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Шоколад - 170 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Яйця - 3 шт.

Ром - 1 ст. ложка

Кава - 1 ст. ложка

Кошички з горіхового тіста - 4 шт.

ДЛЯ КОШИЧКІВ З ГОРІХОВОГО ТІСТА:

Борошно - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Цукор - 2 ст. ложки

Горіхи рубані - 2 ст. ложки

Directions

КОШИЧКИ:

1Горіхи подрібнити у блендері, додати борошно, цукор і масло, замісити тісто і витримати його 30 хвилин.

2Викласти ложкою на змащеений пергамент 4 коржі. Випікати при 180°С.

3Не даючи охолонути, укласти коржі на перевернуту склянку, надаючи форму кошичків. Охолодити.

ДЕСЕРТ:

1Шоколад розтопити на водяній бані, додати яєчні жовтки, ром, каву та збити. Потім збити яєчні білки і додати в шоколадну суміш.

2Викласти шоколад у кошички й охолодити.

3Перед подачею оформити шоколадною стружкою, карамеллю з шоколадом, квітами з мастики та ягодами.

ЧАС: 40 хвилин + вистоювання

00:00