Шоколад десертний десерти духовка 2 Січня, 2020 Десерты с шоколадом (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Шоколад - 170 г Масло вершкове - 1 ст. ложка Яйця - 3 шт. Ром - 1 ст. ложка Кава - 1 ст. ложка Кошички з горіхового тіста - 4 шт. ДЛЯ КОШИЧКІВ З ГОРІХОВОГО ТІСТА: Борошно - 2 ст. ложки Масло вершкове - 2 ст. ложки Цукор - 2 ст. ложки Горіхи рубані - 2 ст. ложки Directions КОШИЧКИ: 1Горіхи подрібнити у блендері, додати борошно, цукор і масло, замісити тісто і витримати його 30 хвилин. 2Викласти ложкою на змащеений пергамент 4 коржі. Випікати при 180°С. 3Не даючи охолонути, укласти коржі на перевернуту склянку, надаючи форму кошичків. Охолодити. ДЕСЕРТ: 1Шоколад розтопити на водяній бані, додати яєчні жовтки, ром, каву та збити. Потім збити яєчні білки і додати в шоколадну суміш. 2Викласти шоколад у кошички й охолодити. 3Перед подачею оформити шоколадною стружкою, карамеллю з шоколадом, квітами з мастики та ягодами.ЧАС: 40 хвилин + вистоювання 00:00