Печериці дієтичні страви з грибів дієтичне харчування, пароварка 20 Березня, 2020 Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни Ingredients Печериці - 700‑800 г Цибуля - 1 шт. Яйця - 1 шт. Петрушка - 1 пучок зелені Сир плавлений - 200 г Сухарі панірувальні - 100 г Сметана - 6‑7 ст. ложок Олія - 3‑4 ст. ложки Масло вершкове - 20 г Базилік сушений - 2 ч. ложки Каррі (приправа) Перець чорний мелений Сіль Directions 1Яйце зварити круто. 2Гриби очистити, відокремити капелюшки від ніжок. Дрібно нарізати ніжки грибів, цибулю та яйце. Частину зелені порубати. 100 г сиру подрібнити, решту нарізати скибочками. 3Цибулю, ніжки грибів, яйце, сир і зелень викласти в пароварку, посолити, поперчити, посипати базиліком, додати сухарі. Влити олію. Готувати 15 хвилин. 4Нафарширувати капелюшки грибів сумішшю. 5Викласти у пароварку, залити сметаною, покласти зверху скибочки сиру та готувати 15 хвилин. 6Готові гриби викласти на блюдо, прикрасити гілочками петрушки.Дієта при хворому шлунку 00:00