Котлети із сушених грибів страви з грибів аерогриль 1 Травня, 2019 365 блюд для аэрогриля (365 вкусных рецептов) Ingredients Гриби сушені (краще білі або підосиковики) - 200 г Рис - 200 г Олія - 50 мл Борошно - 1 ст. ложка Петрушка - 1 пучок Сіль Directions 1Гриби замочити у воді на 2‑3 години. 2Потім залити гриби водою та варити до готовності. 3Рис відварити разом із петрушкою та відкинути на друшляк, щоб стекла вода. 4Відварені гриби подрібнити. 5Змішати рис з подрібненими грибами, посолити. Сформувати котлети, запанірувати в борошні та змастити олією. 6Готувати в аерогрилі 15 хвилин при температурі 250°C. 00:00