Качина грудка з соусом з портвейну
Качина грудка з соусом з портвейну

Качина грудка з соусом з портвейну

    

16 Вересня, 2019

Готовим с вином (Семь поварят)

  • Cook: 35 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Качка - 4 філе

Портвейн білий - 125 г

Бульйон курячий - 250 г

Брюссельська капуста - 250 г

Апельсини - 2 шт.

Борошно пшеничне - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Качине філе натерти сіллю та перцем і обсмажити.

2Злити жир, що виділився, влити вино, бульйон і тушкувати в духовці 15 хвилин при 200°С. Готове філе вийняти та нарізати скибочками.

3СОУС: Рідину, що утворилася при тушкуванні, довести до кипіння, додати підсушене та розведене частиною бульйону борошно, посолити, поперчити.

4Апельсини очистити, нарізати скибочками, обсмажити на маслі.

5Качанчики капусти розрізати на чотири частини, варити в підсоленій воді 5 хвилин, відвар злити.

6Подавати філе з апельсинами, капустою і соусом.

00:00