Паска
Паска

Паска великодня

    , , ,

9 Червня, 2019

227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит)

Ingredients

Борошно пшеничне 1‑го ґатунку - 600 г

Сир (творог) 2% - 220 г

Яйця - 3 шт.

Вода - загальний об'єм рідини разом із яйцями 300 мл

Молоко сухе - 2 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Родзинки - 100 г

Мед - 2 ст. ложки

Дріжджі - 2 г

Сіль - 1 щіпка

Directions

1У мірну склянку вбити яйця, збити, потім туди ж долити води до потрібного об'єму.

2Рідину вилити в ємність (якщо це відповідає інструкції до хлібопічки), засипати сухе молоко, борошно, покласти сир (творог), шматочки вершкового масла, мед, сіль, в поглиблення покласти дріжджі.

3Встановити програму «Основний» і включити кнопку пуску.

00:00