Паска «Баба а-ля хвилинка» солодка випічка Великдень, духовка, святкове 19 Листопада, 2019 Ingredients Борошно - 125 г Цукор - 60 г Масло вершкове або маргарин - 40 г Яйця - 2 шт. Сметана густа - 2 ст. ложки Дріжджі - 8 г Ром або Горілка + Ромова есенція Directions 1Дріжджі розвести в сметані. З борошна, цукру, розтопленого масла або маргарину, яєць і дріжджів зі сметаною швидко замісити тісто. 2Викласти тісто в змащену жиром і посипану борошном форму. Залишити на 30 хвилин. 3Випікати 30 хвилин при 200°С у прогрітій духовці. 4Ще теплу паску полити ромом або горілкою з додаванням ромової есенції. 00:00