Крильця з абрикосовим чатні
Крильця з абрикосовим чатні

Крильця з абрикосовим чатні

    

19 Листопада, 2019

Готовим с медом (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

Курка - 1 кг крилець

Петрушка - 10 г зелені

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Мед - 3 ст. ложки

Лимон - 0,5 шт.

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Гірчиця - 1 ч. ложка

Імбир - 5 см кореня

ДЛЯ АБРИКОСОВОГО ЧАТНІ:

Курага - 100 г

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Часник - 2 зубчики

Каррі - 0,5 ч. ложки порошку

Оцет винний - 1 ч. ложка

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1МАРИНАД: З м'якоті лимона віджати сік. Імбир натерти на тертці. З'єднати мед з соком лимона, олією, гірчицею та імбиром.

2Крильця полити маринадом, перемішати, залишити на 30 хвилин.

3Обсмажити крильця на грилі до готовності.

4ЧАТНІ: Курагу припустити, відвар злити та зберегти. Курагу нарізати кубиками, обсмажити на вершковому маслі, додати рубаний часник, червоний перець, перемішати й охолодити. Суміш збити блендером, додати 2 ст. ложки абрикосового відвару, оцет, каррі та ще раз перемішати.

5При подачі на блюдо викласти крильця, поруч покласти чатні. Оформити зеленню петрушки.

00:00