Паска
Паска

Паска «Баба а-ля хвилинка»

    , ,

19 Листопада, 2019

Ingredients

Борошно - 125 г

Цукор - 60 г

Масло вершкове або маргарин - 40 г

Яйця - 2 шт.

Сметана густа - 2 ст. ложки

Дріжджі - 8 г

Ром або

Горілка +

Ромова есенція

Directions

1Дріжджі розвести в сметані. З борошна, цукру, розтопленого масла або маргарину, яєць і дріжджів зі сметаною швидко замісити тісто.

2Викласти тісто в змащену жиром і посипану борошном форму. Залишити на 30 хвилин.

3Випікати 30 хвилин при 200°С у прогрітій духовці.

4Ще теплу паску полити ромом або горілкою з додаванням ромової есенції.

00:00