Галушки картопляні
Галушки картопляні

Галушки картопляні

  ,   

20 Листопада, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Картопля - 1 кг

Бульйон овочевий - 2 л

Яйця - 2 жовтки

Борошно - 2 ст. ложки

Шафран - 1 ч. ложка

Селера сушена - 1 ст. ложка

Салат зелений і червоний

Кріп - 1 пучок зелені + 1 ст. ложка сушеного

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Картоплю очистити, натерти на крупній тертушці, загорнути в бавовняну тканину, віджати.

2У картопляну масу ввести яєчні жовтки, борошно, селеру, шафран, сушений кріп, червоний мелений перець і сіль, ретельно перемішати.

3Сформувати невеликі кульки. Якщо вони виходять недостатньо щільними, додати в тісто ще трохи борошна та жовток.

4Бульйон довести до кипіння, опустити в нього галушки, варити 5‑7 хвилин.

5Листя салату вимити й обсушити. Зелень кропу промити, обсушити, дрібно нарубати.

6Галушки розкласти по тарілках, вистелених різнокольоровим листям салату, посипати зеленню кропу та подати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories135 ккал