Паска (з яблуком, горіхами та родзинками) солодка випічка Великдень, святкове, хлібопічка 8 Червня, 2019 227 рецептов из хлебопечки для вашего здоровья (Еда, которая лечит) Cook: 3 hrs 20 mins Yields: 1 кг Ingredients Дріжджі - 2,5 маленькі мірні ложки Борошно - 450 г Сіль - 0,5 маленької мірної ложки Цукор - 6 великих мірних ложок Ванілін - 1 пакетик Олія соняшникова - 6 великих мірних ложок Яйця - 3 шт. Вода - 100 мл Горіхи Родзинки Яблука - 1 шт. Directions 1Яблуко натерти на крупній тертці. 2Закласти продукти згідно з інструкцією. 3Включити програму «Основний», час приготування 3 години 20 хвилин, запустити хлібопічку.Для хлібопічки Kenwood BM 350 00:00