Паста яєчно-шоколадна
Паста яєчно-шоколадна

Паста яєчно-шоколадна

  ,   

14 Березня, 2020

Bene Insieme 2016 №2 Marzo

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Борошно - 350 г + на підпорошування

Какао - 2‑3 ст. ложки

Шоколаду темний, мінімум 70% какао, дрібно натертий - 2 ст. ложки

Яйця - 4 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Сіль

ДЛЯ СОУСУ З ГОРГОНЗОЛИ ТА ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА:

Горгонзола - 150 г

Молоко або вершки свіжі

Волоські горіхи очищені - 20 г

Directions

1Борошно змішати з какао і висипати його на робочу поверхню. Зробити воронку і покласти в центр яйця, тертий шоколад, олію та сіль, потім все добре перемішати. Наприкінці додати або трохи холодної води або трохи більше борошна.

2Загорнути тісто в прозорий аркуш і дати йому відпочити близько 30 хвилин.

3Потім на припорошеній борошном робочій поверхні розкачати тісто у пласт завтовшки близько 1 мм або за допомогою машинки для пасти, або за допомогою качалки.

4Нарізати локшину завширшки 1 см і дати їй висохнути на припорошеній борошном робочій поверхні.

5Варіть тальятелу у великій кількості підсоленої води близько 3‑4 хвилин.

6Приправити соусом з горгонзоли та волоського горіха.

СОУС З ГОРГОНЗОЛИ ТА ВОЛОСЬКОГО ГОРІХА:

1Поки шоколадні макарони готуються, нарізати горгонзолу шматочками і покласти в каструлю; варити на повільному вогні, обережно помішуючи, доки сир не розтане.

2Якщо соус здається занадто сухим, додати трохи молока або свіжих вершків. Щоб не перевищувати калорійність, можна додати трохи води, в якій варилась паста.

3Подрібнити горіхи, додати в готовий крем і перемішати до однорідної суміші.

4Приправити пасту гарячим кремом.

ЧАС: 30 хвилин + 40 хвилин відпочинок

00:00

Nutrition Facts

Calories456 ккал