Салат зі свинячих нирок із зеленню
Салат зі свинячих нирок із зеленню

Салат зі свинячих нирок із зеленню

    , ,

14 Березня, 2020

  • 50 рецептов корейских салатов
  • Китайские блюда
  • Японская кухня
  • Cook: 45 mins
  • Yields: 2 / 5 порцій

Ingredients

Свинячі нирки - 250 г / 100 г

Салат зелений - 35‑40 г / 1 пучок

Зелена цибуля - 1 пучок (для японського)

Соєвий соус - 5 г / 1 ст. ложка

Олія (для китайського та японського - кунжутна) - 5 г / 1 ст. ложка

Глутамат натрію (концентрат) - 2 г (для китайського)

Оцет - 5 г (для китайського та корейського)

Лимон - 1 ст. ложка соку (для японського)

Перець чорний мелений (для японського)

Directions

1Свинячі нирки розрізати навпіл і промити.

2ДЛЯ ЯПОНСЬКОГО: Нирки вимочувати в холодній воді 3‑4 години, періодично міняючи воду.

3Потім нарізати нирки соломкою / тонкими смужками, обшпарити окропом, відкинути на друшляк і остудити або покласти в друшляк і опустити на 1 хвилину в окріп.

4Листя салату вимити, обсушити, для китайського та корейського варіантів розрізати на 2‑3 частини, для японського залишити цілими.

5ДЛЯ ЯПОНСЬКОГО: Зелену цибулю дрібно нарізати.

6СОУС: Змішати кунжутну олію, соєвий соус, концентрат (якщо використовується) і оцет або лимонний сік.

7На тарілку викласти листя салату, на них - нирки, поперчити, полити соусом, посипати зеленою цибулею.

00:00

Nutrition Facts

Calories340 ккал