Дип з баклажанів з горіхами та квасолею закуски, соуси Великдень, святкове 3 Лютого, 2019 100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 30 mins Yields: 2 порції Ingredients Булка зернова темна довга - 1 шт. Баклажани - 2 шт. Квасоля червона консервована - 50 г Волоські горіхи очищені - 30 г Часник - 1 зубчик Сіль Перець чорний мелений Олія оливкова - 30 мл + для смаження та змащування Петрушка та / або кріп - зелень Directions 1Очистити часник, нарізати пластинками. Розрізати баклажани навпіл, трохи надрізати м'якоть (так овочі швидше пропечуться), покласти всередину пластинки часнику. Посолити, поперчити, скропити оливковою олією. Запікати в розігрітій до 220°С духовці 10 хвилин. 2Трохи подрібнити волоські горіхи, обсмажити на сухій сковороді. 3Нарізати булку по діагоналі скибочками. Обсмажити на розігрітій оливковій олії з двох боків до рум'яної скоринки. 4Вийняти м'якоть з половинок баклажанів, подрібнити в блендері з додаванням оливкової олії. 5Розділити баклажанну масу навпіл. Додати в одну половину горіхи, в іншу - консервовану квасолю. Перемішати окремо. 6Подати два види овочевої маси з грінками та зеленню. 00:00