баклажани з помідорами
баклажани з помідорами

Баклажани з помідорами (з цибулею та часником)

    

26 Жовтня, 2019

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Баклажани - 600 г

Помідори - 1 кг

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Баклажани вимити, очистити і нарізати уздовж на шматки завтовшки в 1 см.

2Нарізану цибулю обсмажити в антипригарной сковороді на середньому вогні.

3Бланшувати помідори, очистити їх від шкірки та нарізати.

4Додати помідори в цибулю разом з очищеними та подрібненими зубчиками часнику. Заправити сіллю та перцем. Тушкувати на повільному вогні 30 хвилин під кришкою.

5Потім розім'яти в пюре та знову перекласти в сковороду.

6Викласти шматочки баклажанів в пюре, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 30 хвилин. Заправити за смаком.

00:00