Баклажани, запечені у сметанному соусі
Баклажани, запечені у сметанному соусі

Баклажани, запечені у сметанному соусі

    ,

25 Листопада, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Баклажани - 3 шт.

Борошно - 2 ст. ложки

Сметана знежирена - 100 г

Майонез низькокалорійний - 2 ст. ложки

Часник - 3 зубчики

Кріп - 50 г зелені

Базилік - 50 г зелені

Петрушка - 25 г зелені

Олія - 50 мл

Сіль

Directions

1Баклажани нарізати кружальцями, посолити, обваляти в борошні й обсмажити з двох боків у розігрітій олії, перекласти в глибоку сковороду.

2СОУС: Часник очистити і дрібно нарізати, змішати з майонезом і сметаною, ретельно збити вінчиком.

3Баклажани залити соусом, помістити в попередньо розігріту духовку, запікати 15 хвилин.

4Зелень петрушки, кропу та базиліку подрібнити.

5Готові баклажани розкласти по тарілках, посипати рубаною зеленню і подати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories178 ккал