Баклажани, запечені у сметанному соусі овочеві страви духовка, низькокалорійне 25 Листопада, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 4 порції Ingredients Баклажани - 3 шт. Борошно - 2 ст. ложки Сметана знежирена - 100 г Майонез низькокалорійний - 2 ст. ложки Часник - 3 зубчики Кріп - 50 г зелені Базилік - 50 г зелені Петрушка - 25 г зелені Олія - 50 мл Сіль Directions 1Баклажани нарізати кружальцями, посолити, обваляти в борошні й обсмажити з двох боків у розігрітій олії, перекласти в глибоку сковороду. 2СОУС: Часник очистити і дрібно нарізати, змішати з майонезом і сметаною, ретельно збити вінчиком. 3Баклажани залити соусом, помістити в попередньо розігріту духовку, запікати 15 хвилин. 4Зелень петрушки, кропу та базиліку подрібнити. 5Готові баклажани розкласти по тарілках, посипати рубаною зеленню і подати на стіл. 00:00 Nutrition Facts Calories178 ккал