185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Баклажани - 700 г
Помідори - 500 г
Перець солодкий зелений - 2 шт.
Сир м'який - 250 г
Олія оливкова - 5 ст. ложок
Петрушка - 1 пучок
Сіль
Directions
ТОМАТНИЙ СОУС:
1Помідори обдати окропом і очистити від шкірки. Розрізати кожен на 4 частини, вийняти насіння і дрібно нарізати. Варити 5 хвилин на середньому вогні.
2Нарубати петрушку, додати в соус і варити ще 5 хвилин.
ОВОЧІ:
1Баклажани нарізати скибочками. Трохи підрум'янити в оливковій олії з обох боків.
2Стручки солодкого перцю розрізати навпіл, вирізати серцевину та нарізати скибочками.
3Змастити форму олією. Викласти овочі шарами, кожен з яких посипати сиром і полити соусом. Зверху посипати залишками сиру та полити томатним соусом. Запікати в духовці 40 хвилин при 175°С.
Дієта з клітковиною для налагодження мікрофлори кишківника, для здоров'я суглобів, при ревматоїдному артриті, при інфекційних артритах