Баклажани з оливками та м’ятою овочеві страви здорове харчування, лікувальне харчування 8 Вересня, 2019 185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит) Ingredients Баклажани - 500 г Сир фета або бринза - 100 г Оливки чорні (маслини) дрібно нарізані - 0,25 склянки М'ята - 0,25 склянки дрібно нарізаного листя Олія - 2 ст. ложки Лимон - 1 ст. ложка соку Сіль Directions 1Баклажани розрізати на половинки, очистити від м'якоті, нарізати смужками та відварити. Відкинути, злити воду, викласти в каструлю. 2У сотейнику з'єднати подрібнений сир або бринзу, маслини, м'яту, лимонний сік, олію і сіль за смаком. 3На блюдо викласти спочатку баклажани, а зверху - сирну суміш. Посипати зеленню.Дієта з клітковиною для налагодження мікрофлори кишківника, для здоров'я суглобів, при ревматоїдному артриті, при інфекційних артритах 00:00