Баклажани з перцем і помідором салати дієтичне харчування, здорове харчування 1 Квітня, 2020 265 рецептов против отеков (Еда, которая лечит) Ingredients Перець болгарський червоний - 2 шт. Баклажани - 1 шт. Цибуля - 1 шт. Помідори - 1 шт. Петрушка - кілька гілочок Лимон - 1 ч. ложка соку Олія - 2 ст. ложки Directions 1Баклажани очистити від шкірки, розрізати уздовж навпіл, потримати кілька хвилин у мисці з солоною водою, щоб зійшла гіркота. 2Потім баклажан покласти у пароварку та готувати до м'якості 10‑15 хвилин. 3Готовий баклажан остудити, нарізати маленькими шматочками. Помідори обдати окропом, зняти шкірку, нарізати кружальцями. Солодкий перець очистити від серцевини та насіння, нарізати квадратиками. 4Все змішати, додати нарізану зелень, заправити соусом із суміші олії та лимонного соку.Протинабрякова дієта 00:00