Яйця з печінковим паштетом сніданки, страви з яєць низькокалорійне 27 Серпня, 2019 200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина Yields: 2 порції Ingredients Яйця - 2 шт. Яловича печінка відварна - 75 г Морква - 1 шт. Базилік - 2 гілочки Капуста пекінська - 2 листочки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Яйця зварити круто, остудити, очистити, розрізати уздовж навпіл, вийняти жовтки. 2Базилік дрібно нарізати. 3Печінку разом із вареною морквою пропустити крізь м'ясорубку, додати базилік і подрібнені жовтки, посолити і поперчити. 4Половинки яєць нафарширувати печінковою начинкою, розкласти по тарілках, вистелених вимитим й обсушеним листям пекінської капусти, і подати на стіл. 00:00 Nutrition Facts Calories148 ккал