фаршировані яйця
фаршировані яйця

Яйця з печінковим паштетом

  ,   

27 Серпня, 2019

200 рецептов по 200 калорий. Вкусные блюда для завтрака, обеда и ужина

  • Yields: 2 порції

Ingredients

Яйця - 2 шт.

Яловича печінка відварна - 75 г

Морква - 1 шт.

Базилік - 2 гілочки

Капуста пекінська - 2 листочки

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Яйця зварити круто, остудити, очистити, розрізати уздовж навпіл, вийняти жовтки.

2Базилік дрібно нарізати.

3Печінку разом із вареною морквою пропустити крізь м'ясорубку, додати базилік і подрібнені жовтки, посолити і поперчити.

4Половинки яєць нафарширувати печінковою начинкою, розкласти по тарілках, вистелених вимитим й обсушеним листям пекінської капусти, і подати на стіл.

00:00

Nutrition Facts

Calories148 ккал