1У м'яса видалити хребетну кістку і нарізати впоперек 4 антрекоти, залишаючи в кожному по реберній кістці. Очистити від плівок, зрізати зайвий жир, потім відбити по поверхні розрізу та за допомогою сокирки та ножа обробити скибочки з рівними краями завтовшки близько 1,5 см.
2Хрін очистити і гострим ножем настругати з нього довгі тонкі стружки.
3Безпосередньо перед смаженням м'ясо посипати борошном і посолити. На сковорідку м'ясо покласти так, щоб між шматками були проміжки. Смажити на сильно розігрітій олії кожен бік 3‑4 хвилини до утворення рум'яної скоринки. Всередині м'ясо має бути блідо-рожевим. Пересмажені антрекоти - жорсткі.
4Антрекоти укласти на підігрітому довгастому блюді, прикрасивши стружками з хрону. На кожен антрекот також покласти кружальце масла, розтертого з рубаною зеленою цибулею.
5Антрекот подається до столу зі смаженою картоплею і овочами, з зеленим салатом і салатами із сирих овочів.