салат з креветками, рибою, помідорами, зеленим салатом і зеленим соусом
салат з креветками, рибою, помідорами, зеленим салатом і зеленим соусом

Салат «Екзотичний» з олією авокадо

  , ,

10 Серпня, 2019

Энциклопедия растительных масел

  • Yields: 4 порції

Ingredients

Салат римський - 0,5 качана

Помідори - 3 шт.

Цибуля ріпчаста - 3 шт.

Риба - 500 г відвареного філе

Креветки відварні очищені - 200 г

Лимон - 1 шт. (сік)

Олія авокадо, настояна на часнику - 6 ст. ложок

Кінза

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1Промити, обсушити і порвати на шматочки листя салату. Ці шматочки розкласти по краях чотирьох тарілок.

2Вимити помідори, вирізати з них верхівку та розрізати кожен на 8 частин. Очистити, вимити, і нарізати кільцями 2 цибулини. Рибне філе розрізати на невеликі шматочки.

3Креветки, рибу та овочі розкласти по тарілках.

4СОУС: Нарізати листочки кінзи та 1 цибулину. У блендері приготувати однорідну масу з цибулі, кінзи та соку лимона. У цю масу додати олію авокадо, настояну на часнику, сіль, перець і перемішати.

5Перед подачею до столу полити салат соусом.

00:00