Фарфале з імбиром, овочами та сиром (творогом)
Фарфале з імбиром, овочами та сиром (творогом)

Фарфале з імбиром, овочами та сиром (творогом)

  ,   

23 Жовтня, 2019

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 50 mins
  • Yields: 2-3 порції

Ingredients

Фарфале - 150 г

Цибуля червона - 1 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Цукіні - 1 шт. невеликий

Селера - 1 стебло

Імбир рубаний - 1 ч. ложка

Розмарин свіжий рубаний - 1 щіпка

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Вода - 250 мл окропу

Сир (творог) знежирений - 100 г

Сіль велика

Перець чорний мелений

Петрушка - зелень

Directions

1Нарізати соломкою цибулину, болгарський перець, цукіні та селеру. Моркву натерти на крупній тертушці.

2Розігріти оливкову олію в режимі «Випічка» й обсмажити цибулю до м'якості і прозорості.

3Додати розмарин, імбир, чорний перець та інші овочі, закрити кришкою і готувати 10 хвилин.

4Додати фарфале й обсмажувати з овочами, постійно помішуючи, 3‑4 хвилини.

5Влити воду, переключити в режим «Плов», встановити час 35 хвилин.

6Через 30 хвилин посолити, перемішати, закрити і готувати до звукового сигналу. Одразу вимкнути і відкрити кришку. Вийняти чашу, дати трохи охолонути.

7Додати сир (творог), присипати рубаною зеленню і подавати.

00:00