Фарфале з імбиром, овочами та сиром (творогом) макаронні вироби, сніданки мультиварка 23 Жовтня, 2019 100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 50 mins Yields: 2-3 порції Ingredients Фарфале - 150 г Цибуля червона - 1 шт. Перець болгарський - 1 шт. Морква - 1 шт. Цукіні - 1 шт. невеликий Селера - 1 стебло Імбир рубаний - 1 ч. ложка Розмарин свіжий рубаний - 1 щіпка Олія оливкова - 2 ст. ложки Вода - 250 мл окропу Сир (творог) знежирений - 100 г Сіль велика Перець чорний мелений Петрушка - зелень Directions 1Нарізати соломкою цибулину, болгарський перець, цукіні та селеру. Моркву натерти на крупній тертушці. 2Розігріти оливкову олію в режимі «Випічка» й обсмажити цибулю до м'якості і прозорості. 3Додати розмарин, імбир, чорний перець та інші овочі, закрити кришкою і готувати 10 хвилин. 4Додати фарфале й обсмажувати з овочами, постійно помішуючи, 3‑4 хвилини. 5Влити воду, переключити в режим «Плов», встановити час 35 хвилин. 6Через 30 хвилин посолити, перемішати, закрити і готувати до звукового сигналу. Одразу вимкнути і відкрити кришку. Вийняти чашу, дати трохи охолонути. 7Додати сир (творог), присипати рубаною зеленню і подавати. 00:00