Фенхель з креветками закуски, страви з морепродуктів духовка 29 Серпня, 2019 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 25 mins Yields: 1 порція Ingredients Фенхель - 1 шт. Креветки очищені - 100 г Яйця відварні - 1 шт. Сир твердий - 100 г Вершки 33% - 50 мл Лимон - 1 шт. (цедра) Сіль Олія для смаження Directions 1Опустити фенхель на кілька хвилин в киплячу підсолену воду. Дістати й остудити. 2Розрізати фенхель вздовж навпіл, видалити серцевину, дрібно її нарізати. 3Обсмажувати серцевину фенхелю разом із креветками на олії 2‑3 хвилини. Остудити. 4Додати вершки, подрібнене очищене яйце та цедру лимона. 5Начинити фенхель, посипати тертим сиром. 6Запікати в духовці 5 хвилин при 180°С. 00:00