Салат з Фетаксою та перцем
Салат з Фетаксою та перцем

Салат з Фетаксою та перцем

  

26 Листопада, 2019

Школа гастронома 2010 №14 (160) Июль

Ingredients

Сир Фетакса з маслинами та паприкою - 200 г

Перець болгарський - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Картопля - 3 шт.

Салат зелений - 1 пучок

Олія оливкова

Спеції

Directions

1Фетаксу фігурно нарізати. Часник дрібно порубати.

2Перець і відварну картоплю порізати невеликими смужками, зелений салат порвати на шматки та змішати в глибокій салатниці.

3Додати в салат Фетаксу та дрібно нарізаний часник.

4Заправити оливковою олією, додати спеції.

00:00