Філе лосося з картоплею молодою страви з риби здорове харчування, на пару, пароварка 24 Липня, 2020 Душевная кухня №2 Салаты здоровья (Семь поварят) Prep: 3 hrs Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Лосось - 500 г філе Картопля молода - 4 шт. Цибуля порей - 100 г ДЛЯ МАРИНАДУ: Соус соєвий - 5 ст. ложок Бульйон рибний - 5 ст. ложок Херес - 3 ст. ложки Вино біле - 3 ст. ложки Часник - 2 зубчики Перець чорний мелений Сіль Directions 1МАРИНАД: Змішати соєвий соус, бульйон, херес і вино, часник, сіль і перець. 2Філе лосося, знявши шкіру, нарізати порційними шматками, залити маринадом і залишити на 3 години. 3Молоду картоплю очистити, викласти в нижній кошик пароварки та варити під кришкою 20 хвилин. 4Цибулю дрібно порубати і додати до картоплі за 5 хвилин до готовності. 5Філе лосося викласти в середній кошик пароварки та варити 15 хвилин. 6При подачі викласти картоплю та рибу на блюдо. Посолити, поперчити. Оформити зеленню петрушки.ЧАС: 40 хвилин + маринування 3 години 00:00