Філе лосося з картоплею молодою
Філе лосося з картоплею молодою

Філе лосося з картоплею молодою

    , ,

24 Липня, 2020

Душевная кухня №2 Салаты здоровья (Семь поварят)

  • Prep: 3 hrs
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Лосось - 500 г філе

Картопля молода - 4 шт.

Цибуля порей - 100 г

ДЛЯ МАРИНАДУ:

Соус соєвий - 5 ст. ложок

Бульйон рибний - 5 ст. ложок

Херес - 3 ст. ложки

Вино біле - 3 ст. ложки

Часник - 2 зубчики

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1МАРИНАД: Змішати соєвий соус, бульйон, херес і вино, часник, сіль і перець.

2Філе лосося, знявши шкіру, нарізати порційними шматками, залити маринадом і залишити на 3 години.

3Молоду картоплю очистити, викласти в нижній кошик пароварки та варити під кришкою 20 хвилин.

4Цибулю дрібно порубати і додати до картоплі за 5 хвилин до готовності.

5Філе лосося викласти в середній кошик пароварки та варити 15 хвилин.

6При подачі викласти картоплю та рибу на блюдо. Посолити, поперчити. Оформити зеленню петрушки.

ЧАС: 40 хвилин + маринування 3 години

00:00