Вінегрет
Вінегрет

Вінегрет з грибами солоними і зеленим горошком

    

23 Липня, 2020

100 лучших рецептов салатов (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Гриби - 150 г

Буряк - 1 шт.

Картопля - 3 шт.

Морква - 1 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Капуста квашена - 80 г

Зелений горошок консервований - 80 г

Цукор - 1 ч. ложка

Олія - 3‑4 ст. ложки

Сіль

Directions

1Буряк, картоплю і моркву відварити.

2Овочі остудити, очистити і нарізати: буряк кубиками, картоплю дрібно, моркву тонкою соломкою. Гриби нарізати тонкими пластинками. Ріпчасту цибулю подрібнити. Квашену капусту відтиснути.

3ЗАПРАВКА: Змішати олію з невеликою кількістю рідини з-під зеленого горошку, додати цукор і сіль.

4Квашену капусту викласти в салатник разом із консервованим зеленим горошком, картоплею, буряком, грибами, морквою та цибулею, полити заправкою.

00:00