Філе з анчоусів
Філе з анчоусів

Філе з анчоусів

  ,

28 Березня, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Анчоуси солоні - 250‑300 г

Оцет столовий - 2 склянки

Олія - 0,5 склянки

Маслини без кісточок - 20 шт.

Лимони - 1 шт.

Directions

1Анчоуси, не очищаючи, покласти в порцеляновий або скляний посуд, залити оцтом, щоб риба була покрита повністю, і поставити в холодильник на 48 годин.

2Після оцет злити, рибу очистити від нутрощів, хвостів, плавників і голови.

3Рибне філе викласти в порцеляновий або скляний посуд і залити олією. Зверху укласти маслини і тонкі скибочки лимона. Через 48 годин філе готове до вживання.

00:00