Філе риби в беконі
Філе риби в беконі

Філе риби в беконі

    ,

30 Липня, 2019

100 лучших рецептов пасхального стола (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 20 mins
  • Yields: 2-3 порції

Ingredients

Судак або інша морська біла риба - 150‑200 г філе

Бекон сирокопчений - 50‑100 г

Цукіні (молодий кабачок) - 0,25 шт.

Морква - 0,5 шт.

Цибуля - 1/3 шт.

Перець болгарський солодкий - 0,25 стручка

Лимон - 1 шт. (сік)

Кріп і / або петрушка - 1 пучок свіжої зелені

Сіль

Перець чорний мелений

Олія - 2 ст. ложки для смаження

Directions

1Очистити овочі. Нарізати цибулю, моркву, цукіні та солодкий болгарський перець великими брусочками. Обсмажувати на розпеченій олії 2‑3 хвилини.

2Розрізати філе судака уздовж, зробити з боку шкіри неглибокі надрізи, щоб риба не деформувалася під час приготування. Посолити, поперчити, полити лимонним соком.

3Викласти на філе по всій довжині овочі та рубану зелень, згорнути рулетом.

4Нарізати бекон тонкими довгими скибочками, обернути ними рибні рулети, скріпити кінці шпажками.

5Обсмажити рулети на розігрітій олії до золотистого кольору.

6Потім довести до готовності в розігрітій до 160°С духовці впродовж 10‑12 хвилин.

00:00