200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)
Ingredients
Риба зі шкірою - 500 г філе
Хліб пшеничний без скоринки - 1 шматочок
Яйця - 1 шт.
Масло вершкове - 2 ст. ложки
Молоко - 1,5 ст. ложки
Лосось свіжий (за бажання)
Шпинат (за бажання)
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1З підготовленого філе акуратно зняти шкіру, м'якоть нарізати, пропустити через м'ясорубку, додати розмочений у молоці пшеничний хліб. Ще раз пропустити через м'ясорубку, ввести розм'якшене вершкове масло, збиті яйця, сіль, перець і все ретельно перемішати.
2На целофан покласти зняту з риби шкіру, на неї укласти фарш. Щоб поліпшити вигляд галантіна в розрізі, можна в середину фаршу покласти шматочки свіжого лосося та подрібнений шпинат. Потім загорнути у вигляді рулету.
3Відварити рулет у підсоленій воді. Охолодити під пресом.
4Перед подачею тонким ножем нарізати на шматочки. Подавати з овочами, лимоном і зеленню.