180 рецептов против гастрита и язвы (Еда, которая лечит)
Ingredients
Риба - 80 г
Хліб білий черствий - 1 шматок
Молоко - 1 ст. ложка
Яйця - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Петрушка - 1 пучок
Желатин - 1 ч. ложка
Сіль
Directions
1Філе риби відварити (з морквою та петрушкою).
2Хліб замочити у молоці
3Відварну рибу пропустити через м'ясорубку.
4З'єднати з рибним фаршем розмочений хліб і половину яйця, посолити, знову вимішати і сформувати кульки.
5Закип'ятити воду і туди покласти рибні фрикадельки, варити до 10 хвилин, потім вийняти й остудити.
6ЖЕЛЕ: Желатин замочити і розчинити в рибному бульйоні, процідити, остудити й вилити в посуд. Зверху покласти фрикадельки, їх знову залити новим шаром желе.