Пиріжки рибні
Пиріжки рибні

Пиріжки рибні

  ,   ,

27 Лютого, 2020

175 рецептов для здоровья сердца (Еда, которая лечит)

Ingredients

Риба - 400‑500 г філе

Борошно - 2 ст. ложки

Кінза

Яйця - 2 білки

Лимон - трохи соку

Олія

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Дрібно нарубати рибне філе, змішати з борошном і дрібно посіченою кінзою. Трохи збити білки, додати їх до тіста, посолити та поперчити.

2У каструлі добре розігріти велику кількість олії. За допомогою ложки сформувати маленькі щільні пиріжки та класти їх в олію. Смажити близько 2 хвилин, а потім викласти на решітку або паперові рушники, щоб видалити зайву олію.

3Перед подачею на стіл скропити пиріжки лимонним соком.

Дієта для здоров'я серця з омега-3 жирними кислотами

00:00