бутербродна паста (намазка) з рибою, бринзою, сиром (творогом), болгарським перцем і зеленню
бутербродна паста (намазка) з рибою, бринзою, сиром (творогом), болгарським перцем і зеленню

Намазка на бутерброди рибна

    ,

25 Червня, 2018

175 рецептов для здоровья сердца / 190 рецептов для здоровья гипертоника (Еда, которая лечит)

Ingredients

Риба консервована (сардина, сайра або горбуша) - 1 банка

Перець болгарський - 0,5 шт.

Бринза знежирена - 100 г

Сир (творог) нежирний - 150 г

Зелень

Directions

1Консервну рибу покласти у миску та ретельно розім'яти. Туди ж дрібно нарізати солодкий перець, покласти дієтичну бринзу (зі знежиреного молока) та нежирний м'який сир (творог), а також нарізану зелень.

2Перемішати і додати сік, що залишився у банці з-під риби до отримання такої консистенції, щоб було зручно намазувати на хліб.

3З такою намазкою можна робити прості бутерброди, а можна покласти її на хрусткий хлібець, закрити зверху другим хлібцем і залишити такий сендвіч на півгодини. Хлібці просочаться та не будуть розсипатися.

Антихолестеринова дієта, дієта при гіпертонії

00:00