Форшмак з оселедця з яблуками закуски, страви з риби швидко 18 Лютого, 2020 200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто) Ingredients Оселедець солоний - 400 г Яблука - 400 г Цибуля - 1 шт. велика Яйця варені - 4 шт. Хліб білий - 100 г Зелена цибуля подрібнена - 2 ст. ложки Олія - 3 ст. ложки Directions 1Оселедець розділити на філе та замочити його в холодній воді на 1‑2 години. 2Хліб замочити в холодній воді (можна додати оцет) і віджати. 3Варені яйця та очищену цибулю дрібно порубати, яблука очистити від шкірки та серцевини і натерти на тертушці. 4Пропустити філе оселедця через м'ясорубку або дрібно порубати ножем. 5Усе з'єднати, додати масло, добре перемішати і викласти в салатник. 00:00