Баранина ароматна по-корейськи
страви з м'яса корейська кухня
30 Листопада, 2019
Корейская кухня (1000 и один рецепт)
Ingredients
Баранина - 500 г
Айва стигла - 400‑500 г
Цибуля - 1 шт. велика
Масло вершкове - 3 ст. ложки
Петрушка - зелень
Кріп - зелень
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1Баранину очистити від жиру та плівок, промити, нарізати порційними шматками розміром приблизно 5x7 см і трохи відбити.
2Викласти м'ясо в глибоку сковороду з розтопленим вершковим маслом і обсмажувати 5‑6 хвилин.
3Потім додати в сковороду окріп (вода має повністю покривати шматочки м'яса) і потушкувати 50‑60 хвилин.
4Розрізати айву на половинки, видалити серцевину й очистити від шкірки. Нарізати айву тонкими скибочками і додати в сковороду з м'ясом.
5Через кілька хвилин покласти туди ж обсмажену на іншій сковороді ріпчасту цибулю (для її обсмажування можна використовувати розтоплений баранячий жир), посолити, додати чорний мелений перець і продовжувати тушкувати ще 15‑20 хвилин.
6Як тільки баранина буде готова, викласти її на блюдо, полити рідиною зі сковороди, зверху покласти шматочки тушкованої айви та посипати дрібно нарубаною зеленню петрушки та кропу.