Філе, смажене скибочками
Філе, смажене скибочками

Філе, смажене скибочками

  

13 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Яловичина - 600 г

Вино червоне - 1 склянка

Гвоздика - 1 бутон

Жир - 150 г

Масло вершкове - 50 г

Цукор

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Яловиче філе порізати на порції, посипати петрушкою, подрібненою гвоздикою, цукром, залити вином і маринувати 20 хвилин.

2Потім скибочки філе обсушити, посипати сіллю, покласти на сковороду в розігрітий жир і смажити до готовності.

3Підсмажені скибочки м'яса викласти на блюдо для печені, полити розтопленим маслом і подавати зі смаженою картоплею і свіжими овочами.

00:00