Гриби смажені з горіхами закуски, страви з грибів грузинська кухня 10 Червня, 2019 Грузинская кухня (Семь поварят) Cook: 40 mins Ingredients Гриби білі свіжі - 500 г Волоські горіхи очищені - 0,5‑0,75 склянки Цибуля ріпчаста - 1‑2 шт. або Зелена цибуля - 5‑6 пір'їн Масло вершкове - 80 г Кінза - 1 пучок зелені Петрушка - 1 пучок зелені Оцет яблучний - 2 ст. ложки Перець чорний мелений Сіль Directions 1Гриби нарізати скибочками, посолити й обсмажити на маслі. 2Рідину, що виділилася, злити та з'єднати з яблучним оцтом і перцем. 3Цією сумішшю залити обсмажені гриби, додати рубані цибулю, кінзу, петрушку, пропущені через м'ясорубку горіхи, перемішати й охолодити. 4При подачі укласти гіркою та оформити зеленню. 00:00