Оладки з яблуками, медом і фундуком або лісовими горіхами
Оладки з яблуками, медом і фундуком або лісовими горіхами

Оладки з яблуками, медом і фундуком

  

8 Лютого, 2019

100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 1 hr 30 mins
  • Yields: 5-10 порцій

Ingredients

Яблука невеликі - 1‑2 шт.

Борошно - 250 г

Молоко - 200 мл

Яйця - 1 шт.

Цукор - 20‑30 г

Дріжджі - 10 г

Сіль - 1 щіпка

Олія для смаження

ДЛЯ ПОДАЧІ:

Мед - 50‑100 г

Фундук смажений - 50‑60 г

Directions

1Всипати борошно в тепле молоко (35‑40°С) з розчиненими сіллю та цукром і розім'ятими в ньому дріжджами, перемішати до однорідності.

2Додати яйце. Ретельно перемішати тісто, залишити його на 1 годину в теплому місці. Перемішати.

3Нарізати очищені від шкірки яблука невеликими кубиками, видаливши плодоніжки та насіння. Додати яблука в тісто, перемішати та залишити на 30 хвилин.

4Смажити оладки з двох боків на розпеченій олії до золотистого кольору.

5Полити остиглі млинці медом і посипати подрібненим фундуком.

00:00