Оладки з яблуками, медом і фундуком млинці, оладки, сирники 8 Лютого, 2019 100 лучших рецептов блинов и оладий (Кулинария. 100 лучших рецептов) Cook: 1 hr 30 mins Yields: 5-10 порцій Ingredients Яблука невеликі - 1‑2 шт. Борошно - 250 г Молоко - 200 мл Яйця - 1 шт. Цукор - 20‑30 г Дріжджі - 10 г Сіль - 1 щіпка Олія для смаження ДЛЯ ПОДАЧІ: Мед - 50‑100 г Фундук смажений - 50‑60 г Directions 1Всипати борошно в тепле молоко (35‑40°С) з розчиненими сіллю та цукром і розім'ятими в ньому дріжджами, перемішати до однорідності. 2Додати яйце. Ретельно перемішати тісто, залишити його на 1 годину в теплому місці. Перемішати. 3Нарізати очищені від шкірки яблука невеликими кубиками, видаливши плодоніжки та насіння. Додати яблука в тісто, перемішати та залишити на 30 хвилин. 4Смажити оладки з двох боків на розпеченій олії до золотистого кольору. 5Полити остиглі млинці медом і посипати подрібненим фундуком. 00:00