фрикадельки
фрикадельки

Фрикадельки з телячої нирки для супу

  ,

3 Серпня, 2020

Елена Молоховец. Современной хозяйке

Ingredients

Телячі нирки - 2 шт.

Цибуля - 1 шт. невелика

Масло - 1  ложка

Сухарі - 6 шт.

Яйця - 2 шт.

Сметана - 2 ложки

Перець чорний мелений

Мускатний горіх

Сіль

Directions

1Телячі нирки обшпарити, зняти шкірку, дрібно порубати, посолити.

2Невелику дрібно порубану цибулину підсмажити в маслі.

3Змішати цибулю з нирками, покласти 2‑3 товчених сухаря, вбити яйця, сметану, трохи перцю, потовкти все це у ступці, всипати солі, мускатного горіха.

4Скачати кульки, обкочуючи їх в сухарях.

5Перед самою подачею опустити фрикадельки в бульйон.

Такі фрикадельки робляться також з нирки поросяти і подаються до супу з поросяти.

00:00