100 лучших рецептов блюд из грибов / 100 лучших рецептов украшения закусок (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 30 mins
Yields: 10 порцій
Ingredients
Печериці - 100 г
Масло вершкове - 200 г
Морква - 1 шт.
Лимони - 0,5 шт. (сік)
Часник - 2‑3 зубчики
Петрушка - 1 невеликий пучок зелені
Сіль
ДЛЯ ПОДАЧІ:
Хліб або батон - скибочки
Directions
1Очистити моркву, відварити до готовності, нарізати товстими кружальцями.
2Вимити, обсушити й очистити печериці. Відварювати 5‑10 хвилин.
3Дрібно посікти зелень петрушки. Пропустити очищений часник через прес.
4Помістити моркву та гриби у блендер, подрібнити. З'єднати з розм'якшеним вершковим маслом. Додати рубану петрушку та часник, влити сік лимона. Посолити, перемішати до однорідної маси.
5Розкласти готову суміш по формах, накрити харчовою плівкою, помістити в холодильник на 2 години.