кекс у формі серця з шоколадною глазур'ю
кекс у формі серця з шоколадною глазур'ю

Кекс глазурований

    ,

5 Червня, 2019

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Яйця - 2 шт.

Висівки вівсяні - 7 ст. ложок

Молоко сухе знежирене - 2 ст. ложки

Крохмаль кукурудзяний - 3 ст. ложки

Молоко знежирене - 80 мл

Йогурт знежирений - 1 ч. ложка

Розпушувач - 2 ч. ложки

Цукрозамінник

Сіль

Цедра апельсина або лимона

ДЛЯ ШОКОЛАДНОЇ ГЛАЗУРІ:

Какао знежирене - 1 ст. ложка

Сир (творог) знежирений м'який - 1 ст. ложка

Молоко знежирене - 3 ст. ложки

Цукрозамінник

Ваніль

Directions

КОРЖ:

1Розділити білки та жовтки. Змішати всі інгредієнти, крім білків, і дати постояти.

2Збити білки до щільної маси. Обережно додати їх до тіста.

3Корж випікати в попередньо розігрітій до 175°С духовці 30 хвилин, потім дістати з духовки.

ГЛАЗУР:

1Змішати знежирене какао, ваніль і цукрозамінник. До суміші додати сир (творог) і розмішати до однорідної консистенції. Влити молоко і ще раз ретельно розмішати.

2Вилити в невелику ємність, поставити суміш на маленький вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Кип'ятити 1‑3 хвилини, після чого остудити.

КЕКС:

1Кекс змастити глазур'ю і поставити в холодильник до повного застигання шоколаду.

00:00