1Розділити білки та жовтки. Змішати всі інгредієнти, крім білків, і дати постояти.
2Збити білки до щільної маси. Обережно додати їх до тіста.
3Корж випікати в попередньо розігрітій до 175°С духовці 30 хвилин, потім дістати з духовки.
ГЛАЗУР:
1Змішати знежирене какао, ваніль і цукрозамінник. До суміші додати сир (творог) і розмішати до однорідної консистенції. Влити молоко і ще раз ретельно розмішати.
2Вилити в невелику ємність, поставити суміш на маленький вогонь і, постійно помішуючи, довести до кипіння. Кип'ятити 1‑3 хвилини, після чого остудити.
КЕКС:
1Кекс змастити глазур'ю і поставити в холодильник до повного застигання шоколаду.