Гусяча печінка у винограді
Гусяча печінка у винограді

Гусяча печінка у винограді

    

24 Липня, 2019

100 необычных блюд (Очень просто!)

Ingredients

Гусяча печінка - 500 г

Виноград зелений без кісточок - 300 г

Портвейн - 0,5 склянки

Цибуля - 1 шт.

Борошно - 20 г

Маргарин - 25 г

Вода - 0,5 склянки

Цукор - 100 г

Тости - 6‑8 шт.

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Печінку нарізати великими шматками, посолити та поперчити, помістити у гриль на 30 секунд.

2Потім обсмажити на сковороді з двох боків і зняти з вогню.

3Воду довести до кипіння, розчинити в ній цукор, покласти виноград і зняти з вогню.

4На маргарині обсмажити подрібнену цибулю, додати портвейн.

5Приблизно через 1 хвилину додати виноград із сиропом.

6Готову печінку укласти на шматочки тостів і полити соусом.

00:00