Гусяча печінка у винограді страви з птиці гриль 24 Липня, 2019 100 необычных блюд (Очень просто!) Ingredients Гусяча печінка - 500 г Виноград зелений без кісточок - 300 г Портвейн - 0,5 склянки Цибуля - 1 шт. Борошно - 20 г Маргарин - 25 г Вода - 0,5 склянки Цукор - 100 г Тости - 6‑8 шт. Перець чорний мелений Сіль Directions 1Печінку нарізати великими шматками, посолити та поперчити, помістити у гриль на 30 секунд. 2Потім обсмажити на сковороді з двох боків і зняти з вогню. 3Воду довести до кипіння, розчинити в ній цукор, покласти виноград і зняти з вогню. 4На маргарині обсмажити подрібнену цибулю, додати портвейн. 5Приблизно через 1 хвилину додати виноград із сиропом. 6Готову печінку укласти на шматочки тостів і полити соусом. 00:00