курка запечена або фарширована
курка запечена або фарширована

Гусак, фарширований кашею з грибами

  ,   

18 Серпня, 2019

111 лучших кулинарных рецептов на каждый день (Кулинарные чудеса)

Ingredients

Гусак - 1 тушка

Гриби білі сушені - 20 шт.

Гречана крупа (ядриця) - 3 склянки

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 50 г

Морква - 1 шт.

Петрушка - 2 кореня + зелень

Кріп - 2 ст. ложки подрібненої зелені

Цибуля - 2 шт.

Шпик - 150 г

Сіль

Directions

1Гуся розрізати ззаду уздовж хребта, вийняти кістки, не порушуючи шкіри.

2Кістки розламати, залити 1 л холодної води, довести до кипіння, покласти моркву, петрушку та попередньо замочені сушені гриби, відварити до готовності, в кінці додати масло, зелень кропу.

3Готові гриби дрібно нашаткувати.

4З бульйону вийняти кістки та всипати в гречану крупу, попередньо розжарену та перемішану із збитим яйцем; тушкувати до готовності каші.

5Начинити гусака кашею, зашити його, обкласти з усіх боків свинячим салом і засмажити на деку в духовці.

00:00