Варення аґрусове (з волоськими горіхами) консервація 6 Травня, 2020 Ягоды и фрукты. Заготовки по-деревенски (Советы бабушки Агафьи / Умная усадьба) Ingredients Аґрус - 1 кг великих твердих ягід Цукор - 1,3‑1,5 кг Вода - 1,5 склянки Волоські горіхи - 50‑100 г ядер Directions 1Відібрати ягоди, вимити, зробити на них бічний надріз і шпилькою витягти насіння з частиною м'якоті. 2Ядра волоського горіха трохи підсмажити на сковороді та дрібно нарізати. 3Горіхами обережно начинити ягоди аґрусу. 4Підготовлені ягоди залити гарячим цукровим сиропом, довести до кипіння та поставити в холодне місце на 8‑10 годин. 5Потім варити до готовності. 00:00